Op dit moment is de landwinkel gesloten
Altijd een origineel cadeau
Met liefde voor de natuur

Streekproducten

In onze winkel vindt u een groot assortiment streekproducten, uit de Hoeksche Waard en van collega-Landwinkels uit heel Nederland. Heerlijke ambachtelijke smaken, met zorg bereid op de boerderij.
Bovendien hebben we een ruime keuze aan boerenkaas. Natuurlijk de biologische kazen van de Biostee uit de Hoeksche Waard, maar ook tal van andere bijzondere boerenkazen zoals biologische geitenkaas of Hertog Jan boerenbierkaas. Proeft u vooral ook ons heerlijke rundvlees! Altijd eersteklas kwaliteit vlees, niet alleen rund, en in het seizoen ook wild. En natuurlijk niet te vergeten onze huisgemaakte friet van aardappelen van eigen land. Ze zijn al voorgebakken, dus u hoeft ze alleen maar af te bakken.

Boerderijpakketten

Een origineel cadeau bedenken is tegenwoordig erg lastig. Wij maken dat graag wat makkelijker voor u. Wij hebben namelijk hele mooie manden die wij naar wens vullen met streekproducten. Bekijk eens onze samengestelde pakketten op boerderijpakket.nl of stel uw eigen mand samen in onze Landwinkel.

Boerderijpakket 1

Adres

Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal
landwinkel@dekoningshoeve.nl

Openingstijden

dinsdag11:00 - 17:00 uur
woensdag11:00 - 17:00 uur
donderdag11:00 - 17:00 uur
vrijdag11:00 - 17:00 uur
zaterdag11:00 - 16:00 uur

© Copyright 2017 - Onderdeel van: Restaurant De Koningshoeve

Dineren in de Landwinkel

Zoals u misschien wel weet is de Landwinkel gevestigd naast Restaurant De Koningshoeve. Voor kleinere gezelschappen (van 12 tot 25 personen) kunnen wij de winkel ombouwen in een sfeervolle eetgelegenheid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via restaurant@dekoningshoeve.nl of 0186 - 57 93 97.

 
 
 
 
 
© Copyright 2017 - Onderdeel van: Restaurant De Koningshoeve